Με τη χρήση των πιο αγνών υλικών

Ελληνικό Γάλα | Αληθινά Φρούτα | Χαμηλή Διόγκωση

Αρχή μας είναι να προωθούμε έναν πιο αγνό τρόπο διατροφής. Επιλέγουμε φυσικά και υγιεινά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας, παρασκευάζονται κατόπιν εκτενούς έρευνας και πολλών γευστικών δοκιμών, με τα καλύτερα φρέσκα υλικά όπως ελληνικό γάλα και πραγματικά φρούτα!

Απλά φρέσκα, εκλεκτά, αγνά, φυσικά υλικά, τα αξιολογείς, τα ανασυνθέτεις, λίγη μαγεία, πολύ φαντασία, πάθος, αγάπη, σκληρή δουλειά μυστικές συνταγές, γεύσεις ιδιαίτερες, μερικές φορές ανατρεπτικές, που σε μεταφέρουν σε άλλους τόπους και εποχές.

Το Kayak δημιουργεί μοναδικούς συνδυασμούς και πρωτοποριακές γευστικές ιδέες γεύσεων παγωτών και γλυκισμάτων, που αλλάζουν μια για πάντα την αντίληψη που είχαμε μέχρι τώρα για τον χώρο της γαστρονομίας. Απευθύνεται σε εκλεκτό κοινό με υψηλές απαιτήσεις. Για αυτό το λόγο το Kayak είναι η απόλυτη προτίμηση των κορυφαίων της γεύσης.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με μεράκι επενδύοντας τον καλύτερό μας εαυτό, πάθος, έμπνευση, φαντασία και συνεχή έρευνα για να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για την ΚΑΥΑK.

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Λειτουργούμε σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα και είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001:2000 & ISO 22000:2005.

Συνεργασίες

Alain Chartier (2003)

Ο σπουδαίος Γάλλος ice cream chef, βραβευμένος ως Meilleur Οurvier de France παρουσίασε σεμινάριο ζαχαροπλαστικής και παγωτού σε επιλεγμένους chefs σε συνεργασία με την σοκολάτα Valrhona και το kayak.

Lenotre (2004)

Το  kayak παρείχε σε συνεργασία με την Lenotre τα παγωτά για το VIP catering των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004.

Στέλιος Παρλιάρος (2005)

Ο διάσημος Έλληνας ζαχαροπλάστης δημοσιογράφος γεύσης και συγγραφέας/εκδότης βιβλίων δημιούργησε ειδικά για την Kayak το Choco Crumble (συνδυασμός παγωτού και γλυκού).

Pierre Herme (2007)

Συνεργάστηκε με το kayak προκειμένου να δημιουργήσει κάποιες ξεχωριστές, εκλεπτυσμένες γεύσεις που περιείχαν την εφευρετικότητα και την οικογενειακή παράδοση τεσσάρων γενεών patissiers του δημιουργού τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι η New York Times τον έχει χαρακτηρίσει ως: «Ο αυτοκράτορας της ζαχαροπλαστικής που είναι εφάμιλλης φήμης με τον Ναπολέοντα».

Gerard Taurin (2010)

Meilleur Οurvier  de France και Ice cream World Champion, συνεργάστηκε αποκλειστικά με την Kayak για να προσθέσει νέες πινελιές στον μαγικό κόσμο των μυστικών συνταγών της.

"Με το συνδυασμό των πιο εκλεκτών, αγνών και φρέσκων πρώτων υλών, της συνεχούς αναζήτησης της τέλειας συνταγής και των πιο σύγχρονων μεθόδων, δημιουργούμε μία αυθεντική γευστική εμπειρία που αλλάζει μια για πάντα την αντίληψη που είχατε για το παγωτό.”

Οικογένεια Σταυρίδη - kayak