KAYAK

Pure magic

ΠΑΓΩΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ | ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ | ΑΓΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

γιατι kayak

Τα βραβευμένα παγωτά Kayak, το Kayak Greek Frozen Yogurt και τα γλυκά Kayak, παράγονται στην Ελλάδα, από Έλληνες επιχειρηματίες.
Σκοπός μας ήταν να φτιάξουμε ένα παγωτό με τις καλύτερες πρώτες ύλες, όπως θα το έφτιαχνε κάποιος για την οικογένειά του. Έτσι, δημιουργήθηκε το ΚΑΥΑΚ.
Βασισμένο στη λογική δημιουργίας συνταγών με το πιο φυσικό τρόπο.
Φρέσκο γάλα, κρέμα γάλακτος και φρούτα, εκλεκτή πραγματική σοκολάτα.
Η παραγωγή γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, πιστοποιημένες με ελέγχους παραγωγής, πάντα όμως πιστή στις αρχικές της αξίες.
Βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου, το πήγαμε λίγο παραπέρα, θέλοντας να δώσουμε μια άλλη διάσταση στο παγωτό. Θέλαμε να το κάνουμε γευστική εμπειρία. Να παίξουμε μαζί του και να πειραματιστούμε.
Έτσι, δημιουργήσαμε το sorbet σοκολάτας, μαστίχα ροζ πιπέρι, lemongrass, σοκολάτα πιπέρι cayenne, sorbet λεμόνι βασιλικό, μέχρι και παγωτό παρμεζάνα. Αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά, ξαφνιάσματα γεύσεων όπως ακριβώς ο chef ενός καλού εστιατορίου.
Γεύσεις που είναι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς. Συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους chefs, βραβευτήκαμε σε διεθνής διαγωνισμούς για τη γεύση και τις συσκευασίες μας.
Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή.

Παγωτα γεματα εμπνευση

«Συνδυάζοντας τις πιο εκλεκτές, αγνές και φρέσκιες πρώτες ύλες, με τη συνεχή αναζήτηση της τέλειας συνταγής και τις πιο σύγχρονες μεθόδους, δημιουργούμε μία αυθεντική γευστική εμπειρία που αλλάζει μια για πάντα την αντίληψη που είχατε για το παγωτό.»

Αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι

«Αναζητώντας όλο και πιο υγιεινούς τρόπους διατροφής χωρίς τη στέρηση της απόλαυσης ενός γευστικού προϊόντος και λόγω της διεθνούς αναγνώρισης των οφελών του ελληνικού γιαουρτιού, δημιουργήσαμε το Kayak Greek Frozen Yogurt.»

Φρέσκες Πρώτες Ύλες

«Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με μεράκι, πάθος, έμπνευση και φαντασία. Επενδύουμε στην εκτενή έρευνα και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για την Kayak.»

kayak

μια ελληνικη εταιρια

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΥΑΚ

Αρχή μας είναι να προωθούμε έναν πιο αγνό τρόπο διατροφής. Επιλέγουμε μόνο φυσικά και υγιεινά προϊόντα. Χρησιμοποιούμε μόνο ...

Διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΦΙΛ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Kayak είναι μία ελληνική εταιρία παραγωγής παγωτού, Greek Frozen Yogurt και γλυκών. Δημιουργήθηκε το 1993 από τον κο Σταυ...

Διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Φρέσκο Γάλα, Φρέσκια Κρέμα Γάλακτος, Αληθινά φρέσκα φρούτα! 100% πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι για την παραγωγή το...

Διαβαστε περισσοτερα

Γνωρίστε

την ομαδα μασ

Παραγωγή

Ελληνικά Παγωτά & Γλυκά με τις καλύτερες α΄ ύλες

Marketing

Εμπνευσμένες δημιουργικές προτάσεις & βραβευμένες συσκευασίες

Πωλήσεις

Δίπλα στον επαγγελματία με λύσεις για κάθε ανάγκη

Τιμολόγηση & Παραδόσεις

Κάθε μέρα κοντά σας με φρέσκα προϊόντα

KAYAK

MILESTONES

2017

GREAT TASTE AWARDS 2017

*GREAT TASTE PRODUCER*


Το βραβείο Great Taste Producer το κατέχουν εταιρίες που έχουν κερδίσει τουλάχιστον 3 βραβεία Great Taste τα τελευταία 5 χρόνια.
Η Kayak έχει κερδίσει 6 βραβεία τα τελευταία 3 χρόνια!

 

Greek Frozen Yogurt Mediterranean Orange με 2 * απο το guild of fine foods στη Μεγαλη Βρετανια

 

Greek Frozen Yogurt Madagascar Vanilla με 1 * απο το guild of fine foods στη Μεγαλη Βρετανια

Greek Frozen Yogurt Red Berries & Acai με 1 * απο το guild of fine foods στη Μεγαλη Βρετανια

Δημιουργία νέου καταστήματος στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, στον 3ο όροφο.

 

Συμμετοχή στο Winter Fancy Food Show στο San Francisco των HΠΑ

 

Συμμετοχή στη SIAL China στη Σαγκάη της Κίνας

 

2016

Estia Awards 2017: Gold Award στην κατηγορία TOTAL EXPERIENCE στον κλάδο GELATERIA / FROZEN YOGURT

Δημιουργία kayak point στη Grand Beach στο Grand Resort στο Λαγονήσι

grand-resort-lagonissi
Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση WINTER FANCY FOOD SHOW 2016, στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ

san-francisco

2015

Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ANUGA 2015, στη Κολωνία της Γερμανίας


Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση SUMMER FOOD SHOW 2015, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ

Great Taste Awards 2015: Valrhona Chocolate Sorbet με 1 * απο το guild of fine foods στη Μεγαλη Βρετανια

 

 

NATIONAL CHAMPION – BUSINESS OF THE YEAR ΣΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARD 2015/2016

2014

Λανσάρισμα του Kayak Greek Frozen Yogurt 500ml και Kayak Greek Frozen Yogurt Sticks
SIAL Innovation Selection 2014 για το Greek Frozen Yogurt Cups σε 500ml & Sticks
Great Taste Awards 2014 από το Guild of Fine Foods στη Μεγάλη Βρετανία:
-Greek Frozen Yogurt Honey & Sesame – 2 **
-Greek Frozen Yogurt Passion Fruit Mango & Jasmine – 2 **
National Champion for Customer Focus Award στα European Business Award 2014/2015
Δημιουργία της KAYAK Boutique στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος

2012

Great Taste Awards 2012:
– Belgian Chocolate Ice Cream – 2 **
– Mastic Pink Pepper Ice Cream – 1 *
– Lemon Grass Ice Cream – 2 **
Δημιουργία του KAYAK All day Café Boutique στη Γλυφάδα

2011

Νέα Kayak Boutique στο Costa Navarino Resort στη Μεσσηνία

kayakboutiques

2010

Νέα Kayak Boutique στη Νέα Ερυθραία.
Βράβευση της Βιολογικής γρανίτας Φράουλας στα Βραβεία Gourmet – Κατηγορία Συσκευασία

2009

Βράβευση στα Superior Taste Awards 2009 με 2 ** για το Sorbet Cassis από το International Taste & Quality Institute στις Βρυξέλλες .
Δημιουργία mini cup 107ml – ατομικό παγωτό και συσκευασία multipack.
Βιολογικό παγωτό σε οικογενειακή συσκευασία.
Δημιουργία in house χώρου βιολογικής καλλιέργειας
Συνεργασία με τη Lenotre και τον Gerard Taurin – Meilleur Ouvrier de France and Ice Cream World Champion.

2008

H Kayak βραβεύθηκε από τα Food Packaging Award για τη συσκευασία της (designed by K2 Design) στην 7η EVGE Design & Illustration Competition
Επέκταση των εγκαταστάσεων και του εργοστασίου της Kayak.
Εγκαίνια της Kayak Boutique στην Κηφισιά.
Δημιουργία σε συνεργασία με τον pastry chef Pierre Herme του επιδορπίου που προσφέρθηκε στη διοργάνωση των ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ.

2007

Ο pastry chef Pierre Herme συνεργάστηκε με την Κayak προκειμένου να δημιουργηθεί μία αποκλειστική σειρά ξεχωριστών και εκλεπτυσμένων γλυκών – Dessert collection Kayak by Pierre Herme

2006

Δημιουργία της Kayak boutique στη Μύκονο.
Η Kayak παράγει το πρώτο πιστοποιημένο βιολογικό παγωτό από την BIO HELLAS στην Ελλάδα σε 4 γεύσεις.
Παρουσία της Kayak σε αλυσίδες λιανικής πώλησης με συσκευασίες των 500ml.
Ίδρυση Kayak ABEE.

kayak logo