Τρεις νέες διεθνείς διακρίσεις για την KAYAK Ice Cream!

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία και την αναγνωρισιμότητα της KAYAK σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Θέτουμε σε συνεχείς δοκιμασίες την εταιρεία και τα προϊόντα μας σε διεθνείς και τοπικούς διαγωνισμούς, ώστε να προσφέρουμε επιπλέον στοιχεία στους συνεργάτες μας για να επικοινωνούν την υψηλή ποιότητα του παγωτού και τουfrozen yogurt της KAYAK.

NATIONAL CHAMPION στα EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/2015

H KAYAK αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής στην κατηγορία Βραβείο Επικέντρωσης στον Πελάτη [Award for Customer Focus], στο πλαίσιο του αναγνωρισμένου διεθνούς διαγωνισμού European Business Awards 2014-2015 by RSM London. Με αυτή την τιμητική διάκριση, η KAYAK προχωρά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, από την οποία θα αναδειχθούν οι 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης και θα λάβουν τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’Honneur». Η KAYAK ξεχώρισε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Το σύνολο των National Champions από όλη την Ευρώπη είναι 709 επιχειρήσεις. Ο θεσμός των European Business Awards αναγνωρίζει, αναδεικνύει και επιβραβεύει την πρόοδο ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που χαρακτηρίζονται για την καινοτομία, τις βέλτιστες πρακτικές και τη συνεισφορά τους στην οικονομία και την κοινωνία. Στην KAYAK A.E. επικεντρωνόμαστε όχι μόνο στην δημιουργία μοναδικών γεύσεων που προσθέτουν στιγμές μαγείας στην καθημερινότητά μας, αλλά και στο να είμαστε μία εταιρία πάντα μπροστά από την εποχή της που επικεντρώνεται στον πελάτη.

GREAT TASTE AWARDS

Το Greek Frozen Yogurt της Kayak μας έκανε περήφανους χαρίζοντας μας 2 ΒΡΑΒΕΙΑ στο Διεθνή Διαγωνισμό Great Taste Awards για το έτος 2014, του οίκου Guilt of Fine Food U.K. Συγκεκριμένα το Kayak Greek Frozen YogurtPassion FruitMango and Jasmin και το Kayak Greek Frozen Yogurt Honey and Sesame βραβεύτηκαν με 2 αστέρια το καθένα. Τα βραβεία του μεγαλύτερου και πιο αναγνωρισμένου διαγωνισμού στο χώρο της γαστρονομίας είναι αποτέλεσμα προτίμησης πάνω από 400 εδικών γευσιγνωσίας, chef, καταναλωτών και food writers!

SIAL INNOVATION 2014

Η νέα σειρά KAYAK Greek Frozen Yogurt σε Cups 500 ml και σε Sticks επιλέχθηκε για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ SIAL 2014.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Kayak ως προς την γεύση, τη συσκευασία και τα νέα στοιχεία που εισάγει στη διεθνή αγορά τροφίμων κατακτούν ολόκληρο τον κόσμο κερδίζοντας βραβεία συνεχώς. Τα «Βραβεία Καινοτομίας» [“SIALINNOVATION”] αναδεικνύουν κάθε χρόνο τα πιο καινοτόμα προϊόντα και διαμορφώνει παγκοσμίως τις τάσεις στον χώρο της γαστρονομίας!!!

Οι παγκοσμίου επιπέδου διακρίσεις είναι πολύ σημαντικές για την εταιρία μας καθώς επιβραβεύουν την πίστη μας στα αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε, ενισχύουν τη φαντασία μας στη δημιουργία μοναδικών γεύσεων και τροφοδοτούν την επιμονή μας στην καινοτομία και τη διαρκή αναζήτηση του καινούριου, του ποιοτικού και του πρωτοποριακού.

Είμαστε περήφανοι που η KAYAK, μία αμιγώς ελληνική εταιρία, αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο και μεταφέρει την κουλτούρα και τις αξίες μας πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

 

Έγραψαν για εμάς:

Athinorama.gr

Argyro.gr

Bostanistas.gr

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου download