Η ελληνική εταιρία Kayak κέρδισε το Gold βραβείο στην κατηγορία
Gelateria/Frozen Yogurt : Total Experience.

Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής των Estia Awards την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, η Kayak βραβεύτηκε με ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της διοργάνωσης, το Gold award για την Total Experience ως Gelateria / Frozen Yogurt.

 

Η Kayak ξεχώρισε και αναδείχθηκε η καλύτερη εταιρία στην κατηγορία της για την ξεχωριστή συνολική εμπειρία που προσφέρει, από τη γεύση μέχρι την εξυπηρέτηση και την αισθητική.

 

Ο Άκης Σταυρίδης, ιδιοκτήτης και CEO της Kayak μας εξηγεί τους λόγους οι οποίοι κατέστησαν την Kayak Χρυσό νικητή για το βραβείο Total Experience στην κατηγορία Gelateria / Frozen Yogurt:

“ Η Kayak εδώ και 25 χρόνια δημιουργεί τάσεις στην αγορά του παγωτού & είναι μία εταιρία της οποία το brand image ανταγωνίζεται επάξια μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Το minimal chic design των συσκευασιών της έχει κερδίσει τα θετικά σχόλια τόσο Ελλήνων όσο και επαγγελματιών του εξωτερικού. Είναι η εταιρία που εισήγαγε το premium παγωτό στην Ελλάδα, η πρώτη εταιρία που ανήγαγε τη δημιουργία παγωτού σε τέχνη, έμπνευση και συνεχίζει να το κάνει με μεράκι και αγάπη για τον τελικό καταναλωτή. Είναι η εταιρεία που παρουσιάζει τα παγωτά της μέσα από πραγματικούς ναούς παγωτού και που πρώτη εισήγαγε στην ελληνική αγορά την παρουσίαση του παγωτού σαν κόσμημα με τα πρωτοποριακά ψυγεία που είναι φτιαγμένα για να κρύβουν μέσα μικρούς θησαυρούς.”

 

H Kayak έχει αλλάξει μια για πάντα την αντίληψη που είχαμε για το παγωτό! 

 

Η ομάδα της Kayak προσφέρει καθημερινά τις άψογες υπηρεσίες της στον τελικό καταναλωτή και υπόσχεται να μην επαναπαυτεί στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος της είναι να καινοτομεί και να ψάχνει διαρκώς την τέλεια συνταγή!

 

Απολαύστε τα παγωτά, το Greek frozen yogurt και τα γλυκά της εταιρίας Kayak στο flagship store στη Γλυφάδα, στις Kayak Boutiques στη Μύκονο και στο Costa Navarino, στο Kayak Point στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 

Τα παγωτά Kayak βραβεύονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια από διεθνείς αναγνωρισμένους οργανισμούς και ινστιτούτα όπως τα Great Taste Awards, τα SIAL Innovation Awards και το International Taste & Quality Institute. Η Kayak έχει διακριθεί στα European Business Awards 2014/15 ως «Εθνικός Πρωταθλητής» στην κατηγορία «Πελατοκεντρική Προσέγγιση» και 2015/16 ως “Εθνικός Πρωταθλητής» στην κατηγορία «Εταιρίες της Χρονιάς με τζίρο 0-25 εκατ.ευρώ».

 

Τα Estia Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου download